Thursday, December 17, 2015

Onze missie is om ZZP-ers…

ZZPLinQ is een online platform gericht op het beter zichtbaar maken van ZZP-ers. Wij verlenen verschillende diensten en educatie mogelijk die effectief, makkelijk te begrijpen en ZZP-ers helpen om boven de rest in hun sector uit te staan.

ZZPLinQ krijgt dagelijks duizenden unieke bezoekers en opdrachtgevers welke door onze database heen bladeren om de juiste ZZP-er te vinden voor hun opdracht of kennisdeling. ZZP-ers kunnen hun eigen profiel aanpassen, hun zichtbaarheid naar het web, adverteren en vermarkten en dat om hun eigen identiteit en bedrijf te laten groeien. ZZPLinQ en partners werken hard om net dat beetje extra te doen voor hun leden door educatie of andere tools aan te bieden.

Waar wij het meest van houden zijn de unieke verhalen hoe ZZPLinQ bijgedragen heeft aan het succes, hoe bruggen zijn gebouwd en hoe netwerken elkaar hebben voort geholpen. Samen staan we sterk!


We blijven continu verbeteren en uitbreiden. Mocht je een steentje bij willen dragen door een suggestie aan te dragen of op een andere manier dan waarderen wij dat zeer. Neem contact on.

No comments:

Post a Comment